Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2021 21:56 - Jumping

Thibeau Spits schittert opnieuw in Lier!

In het Azelhof in Lier stond de hoofdrubriek van de dag reeds vanmiddag op het wedstrijdprogramma. Vice-Belgisch Kampioen Thibeau Spits wist in deze 1.40m rubriek opnieuw voor een topprestatie te zorgen met zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), met wie hij gisteren ook al 3de was tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Spits en Juragold Bormes bleven in de basisomloop foutloos en waren zo een van de maar liefst 20 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hielden zij opnieuw alle balken netjes in de lepels en hun finishtijd van 30.30 seconden leverde hen ditmaal een 2de plaats op.

 

De was de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa die hier een nieuwe Belgische overwinning wist te voorkomen. Mesquita Musa, die woensdag tijdens de openingsdag nog beide CSI2*-rubrieken wist te winnen, stuurde zijn 12-jarige ruin Jivaro Imperio Egipcio (Echo Van ’t Spieveld) naar de weet en daarmee wist hij dus opnieuw de concurrentie te verslaan. De Duitser Thomas Brandt vervolledigde in deze rubriek het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 14-jarige Cessna P (Clarimo) een tijd van 31.01 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Emma Rooms met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), een 6de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof), een 8ste plaats voor Nadège Janssen met Harola HK (Carrera VDL), een 10de plaats voor Charlotte Philippe met Godiva S (Andiamo), een 11de plaats voor Cederick Deknudt met Mr. Quality Z (Mr. Blue), een 15de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Nox Blue Van De Hertogen (Zirocco Blue VDL) en een 16de plaats voor Katja Haep met Chanita (Caretino).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions