Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/12/2021 21:30 - Jumping

Opnieuw top 5-klassering voor Pieter Devos!

Onze landgenoot Pieter Devos heeft vanmiddag opnieuw een top 5-klassering weten te behalen op The London International Horse Show! In de 1.50m rubriek verscheen hij aan de start met de 8-jarige ruin Nascar van ’t Siamshof (Emilion) en na een foutloze eerste ronde behoorde hij tot de beste 9 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de tweede en beslissende ronde. In die tweede ronde wist Devos in 37.53 seconden de tweede snelste tijd op het scorebord te brengen, maar doordat er onderweg ook een balkje uit de lepels rolde werd het uiteindelijk een 5de plaats.

 

Het was opnieuw de Zwitser Martin Fuchs die hier met de overwinning lopen. De Europese Kampioen van 2019 stuurde de 14-jarige ruin Tam Tam du Valon (Ogrion des Champs) naar de eindmeet in 36.20 seconden en zo zit hij dus al aan zijn derde overwinning.

 

De Duitser Christian Ahlmann wist hier de 2de plaats voor zijn rekening te nemen en dit met de 8-jarige Nachito V/d Ketse (Quality Time). Ook Ahlmann wist in de tweede ronde voor een foutloze ronde te zorgen, maar hij deed er in 37.65 seconden wel bijna anderhalve seconde langer over dan Fuchs om zijn tweede omloop tot een goede einde te brengen. De 3de plaats was dan weer voor de Nederlander Harrie Smolders. Die zadelde de 13-jarige merrie Une de l’Othain (Conterno Grande) en kruiste in de beslissende ronde de meet in 37.72 seconden.

 

Wat verderop in het klassement wist ook Niels Bruynseels zich te klasseren met de 10-jarige schimmelruin Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve). Bruynseels kreeg een foutje in de eerste ronde, maar wist het in de tweede ronde dan weer wel foutloos te houden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   HARRIE SMOLDERS   |   MARTIN FUCHS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions