Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2021 22:29 - Jumping

Jeroen Appelen triomfeert opnieuw in LR!

Voor de tweede week op rij heeft onze landgenoot Jeroen Appelen in het Azelhof van Lier de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn palmares weten te schrijven. Appelen en zijn 10-jarige vosmerrie Lunatique De Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) waren vanmiddag een van de 18 combinaties die de basisomloop van pistebouwer Henk Linders en zijn assistent Kristof Stevens zonder kleerscheuren wisten door te komen en zo een ticket voor de barrage bemachtigden. En daarin was het succesvolle duo opnieuw duidelijk het sterkste. Appelen en Lunatique De Kwakenbeek finishten in een overtuigende 30.19 seconden en daarin wisten ze dus opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

En ook de andere podiumplaatsen in deze rankingproef kleurden Belgisch. Zo was de 2de plaats voor Axel Vandoorne en de 9-jarige merrie Ma-Belle VH Eegdeken (VDL Cardento). Vandoorne deed in de barrage een goede poging, maar moest met zijn tijd van 32.60 seconden duidelijk zijn meerder erkennen in Appelen. Voor vice-Belgisch Kampioen Thibeau Spits was er dan weer een 3de plaats en dit met zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck). Ook Spits wist voor een foutloze barragerit te zorgen en hij kruiste daarbij de meet in 33.45 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi VD Keihoeve (Toulon), een 6de plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Nixon Van ’t Meulenhof (Denzel Van ’t Meulenhof), een 9de plaats voor Nick Vrins met Namaste Van Het Eyckeveld (Elvis Ter Putte), een 10de plaats voor Jules Van Roosbroeck met Nanta (Elvis Ter Putte), een 12de plaats voor Wilm Vermeir met Joyride (Verdi TN), een 13de plaats voor José Thiry met Jalisco W Van De Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur) en een 19de plaats voor Bo Fievez met Kwinten Van De Mispelaere (Equistro).  

 

TAGS   |   GILLES DUNON   |   JEROEN APPELEN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions