Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2021 22:01 - Jumping

Top 5-klassering voor Annelies Vorsselmans!

Terwijl de meeste aandacht dit weekend gaat naar de Wereldbekerwedstrijd van London en het druk bezette tweesterrenconcours van Lier is Annelies Vorsselmans afgereisd naar Polen en dit voor het driesterrenconcours van Poznan. Vorsselmans was daar vanmiddag in goede doen en verzekerde zich met haar 10-jarige Canto Bruno (Cantoblanco) van een top 5-klassering tijdens de 1.50m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen wist Vorsselmans de klok te stooppen op 39.53 seconden en dit was goed voor een 4de plaats in het klassement.

 

Het waren de Nederlanders die domineerden met op kop Gerben Morsink en zijn 12-jarige hengst Navarone Z (Nabab de Rêve). Morsink wist in die barrage een tijd van 38.59 seconden op het scorebord te brengen en zo alles en iedereen achter zich te houden.

 

Zijn landgenoot Jack Ansems volgde hier op de 2de plaats. Ook hij wist met de 11-jarige Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue) voor een foutloze ronde te zorgen, maar hij kwam met zijn tijd van 38.69 seconden 10 honderdsten van een seconde tekort om zijn landgenoot van de troon te stoten. De 3de plaats tenslotte bleef in eigen land dankzij Wojciech Wojcianiec en de 12-jarige ruin Chintablue (Chintan). Hij kruiste de meet in 38.72 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions