Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2021 21:44 - Jumping

Wathelet springt op het podium in London!

Gregory Wathelet heeft er een topdag opzitten op The London International Horse Show. Nadat hij vanmorgen de dag al startte met een 7de plaats tijdens de 1.40m hoge ochtendrubriek wist hij vanmiddag ook de scoren tijdens de 1.55m hoofdrubriek. Wathelet zadelde voor dit hoofdnummer de 10-jarige ruin Conchento PS (Conthargos) en was een van de 11 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Als 8ste starter in de ring wist Wathelet opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen en met een finishtijd van 35.37 seconden wist hij zich ook de verzekeren van een de 3de plaats op het podium.

 

De overwinning bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde Harry Charles met de 15-jarige ruin Borsato (Contendro I), met wie hij vorige week zaterdag nog de Coup de Genève wist te winnen. Charles snelde in de barrage naar de meet 34.07 seconden en daarmee wist hij dus opnieuw de concurrentie te verslaan.

 

Naast Harry Charles wist ook de Duitser Marcus Ehning de prestatie van Wathelet nog te overtreffen. Hij stuurde de 13-jarige merrie Calanda (Calido I) naar de eindmeet in 35.15 seconden en nestelde zich daarmee dus op de 2de plaats.

 

Verder was ook Pieter Devos een van de barragisten met zijn 13-jarige merrie Mom’s Isaura (Tinka’s Boy). Devos kreeg in de barrage af te rekenen met 1 springfout en werd uiteindelijk 8ste.

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   HARRY CHARLES   |   MARCUS EHNING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions