Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/12/2021 13:21 - Jumping

Leonie Peeters neemt afscheid van Untouch Z

Naast haar sportieve prestaties in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg kwam er gisteren ook transfernieuws uit de stallen van onze landgenote Leonie Peeters. Via haar sociale media maakte Peeters gisterenavond namelijk bekend dat ze de 11-jarige vos merrie Untouch Z uit haar stallen ziet vertrekken.

 

Untouch Z is een dochter van de hengst Untouchable en dit in combinatie met de merrie Pristanna (Guidam), die zelf op 1.60m niveau sprong met Daniel Deusser. Als jong paard was het Jorik Vervoort die in het zadel zat van het fokproduct van Jan Tops, maar in 2017 nam Peeters zelf al een tijdje de teugels over. Ze waren toen vooral te zien in de rubrieken voor de jonge paarden in de CSI1*-rubrieken.

 

Na enkele maanden met eerst Brecht Bille en vervolgens Chloé Winchester nam Peeters zo’n anderhalf jaar geleden definitief plaats in het zadel. Zo sprongen ze het afgelopen jaar naar top 10-klasseringen in Knokke, Courrière, Kronenberg en Opglabbeek. Over wie Untouch Z in de toekomst zal uitbrengen is nog niets  bekend.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions