Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2021 22:17 - Jumping

Derde keer goede keer voor Dieter Vermeiren

Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al tweemaal voor een 3de plaats wist te zorgen had onze landgenoot Dieter Vermeiren vanavond in het Azelhof in Lier dan toch zijn overwinning te pakken! In de 1.40m hoofdrubriek werd hij de eindlaureaat met de 11-jarige merrie Piepke 111 Z (Plot Blue), met wie hij dus gisteren ook goed voor de dag kwam. Vermeiren wist in de 2de fase de klok te stoppen op 24.18 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium!

 

De 2de plaats was weggelegd voor Koen Vereecke, die twee weken geleden nog de CSI4* Grand Prix van Valence wist te winnen. Vereecke rekende op zijn 11-jarige hengst Qp Castellane (Casall) en wist in de 2de fase de meet te kruisen in 25.36 seconden. De snelle amazone Charlotte Philippe wist de 3de podiumplaats voor haar rekening te nemen. Zij had haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo) gezadeld met wie ze de klok wist te stoppen op 25.57 seconden.

 

Verder zagen we voor ons lang nog een 9de plaats voor Paulien Schepers met Corrychella Van Ter Hulst (Corrado I), een 10de plaats voor Gilles Nuytens met Jade S (Diarado), een 11de plaats voor Gilles Thomas met Miu Miu Van Overis (Inshallah de Muze), een 12de plaats voor Emma Rooms met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), een 13de plaats voor Johnatan Tassignon met Make My Day Pacolet (Eldorado van de Zeshoek), een 14de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Nox Blue Van De Hertogen (Zirocco Blue VDL), een 15de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof), een 17de plaats voor Arnaud Doem met M-Red Velvet P&A (Red Star M) en een 20ste plaats voor Brecht Bille met Mayo Van De Herkkant (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   DIETER VERMEIREN   |   KOEN VEREECKE

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions