Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2021 21:59 - Jumping

Leonie Peeters springt naar een 4de plaats

Bij onze Noorderburen wordt er deze week net als vorige week internationaal gesprongen in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. Voor ons land tekent onder andere Leonie Peeters opnieuw present en zij wist zich vanavond naar een topklassering te springen tijdens de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour Finale. Peeters zadelde haar 10-jarige merrie La Lou (Sandro Boy) en na een foutloze 2de fase in 32.57 seconden verzekerde ze zich van de 4de plaats in het klassement.

 

Het waren de Duitse combinaties die deze rubriek naar hun hand wisten te zetten met op kop Tim Rieskamp-Goedeking en de 10-jarige ruin Chico Bonito (Chacco Blue). Rieskamp-Goedeking spurtte in de 2de fase naar de meet in 30.97 seconden en zo had hij 90 honderdsten van een seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

En die eer viel te beurt aan Jörg Oppermann en dit met de 10-jarige merrie Quin-Ba-Lou (Quintender 2). Oppermann wist dus in de barrage ook voor een foutloze ronde te zorgen, maar kon de prestatie van zijn landgenoot niet overtreffen. De Duitse amazone Barbara Schnieper was hier goed voor de 3de plaats in het klassement. Zij was vergezeld van de eveneens 10-jarige Othello Vom Eigen (Quessant de Perhet) die ze naar de meet wist te sturen in 31.88 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions