Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2021 21:44 - Jumping

Opnieuw winst voor Thibeau Spits in Lier!

Vier dagen na zijn overwinning in de 1.35m ochtendrubriek heeft vice-Belgisch Kampioen Thibeau Spits vanmiddag opnieuw een rubriek weten te winnen in het Lierse Azelhof! In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie was hij namelijk opnieuw de beste met de 12-jarie vosmerrie Javanna Van De Torredreef (Wandor van de Mispelaere). Spits spurtte in de 2de fase naar de meet in 26.90 seconden en met die prestatie wist hij dus opnieuw alles en iedereen achter zich te laten.

 

En ook de 2de plaats in deze rubriek bleef in eigen land en daarvoor zorgde Wilm Vermeir met de 10-jarige merrie Linguini de la Pomme (Marius Claudius), die hij onlangs overnam van amazone Marthe Heudens. Vermeir wist in die barrage ook voor een foutloze ronde te zorgen, maar moest met zijn tijd van 28.60 seconden toch duidelijk zijn meerdere erkennen in Spits. De Duitser Benjamin Wulschner volgde na Vermeir op de 3de plaats. Wulschner, die gisteren ook al 2de werd tijdens de 1.40m rubriek, zette in het zadel van de 9-jarige Special One 4 een tijd van 28.70 seconden op het scorebord.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Jan Vermeiren met Narcis Van Dorperheide (Cayenne Van De Heffinck), een 7de plaats voor Dieter Vermeiren met Noblesse (I Am Moerhoeve’s Star), een 10de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Mara VD Bisschop (Elvis Ter Putte), een 11de plaats oor Chanel de Baets met Dukaat Van Herkenrode Z (Dicasi O.H), een 13de plaats voor Ugo Berrittella met Nopik V/D Munte (Rock’N Roll Semilly), een 14de plaats voor Tim van den Broeck met Denver De Liebri Z (Diamant de Semilly), een 15de plaats voor Arnaud Gaublomme met Tourelle Cover Z (Toulon) en een 16de plaats voor Anthony Philippaerts met Orchidee Van Dorperheide (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   BENJAMIN WULSCHNER   |   THIBEAU SPITS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions