Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2021 21:23 - Jumping

Pieter Devos start met top 5-klassering!

Terwijl we deze week in eigen land te gast zijn in het Azelhof van Lier trekt de Wereldbekercaravan naar de Britse hoofdstad London voor The London International Horse Show, de 6de manche van het seizoen. De competitie startte daar vanmiddag met een 1.50m rubriek en daarin wist onze landgenoot Pieter Devos zich meteen in de kijker te springen. Devos verscheen aan de start met zijn 13-jarige merrie Mom’s Isaura (Tinka’s Boy) en was een van de 12 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. In die barrage wist Devos opnieuw voor een nulronde te zorgen en een finishtijd van 35.64 seconden leverde hem een 5de plaats op.

 

Het was de Zwitser Martin Fuchs die hier met de overwinning ging lopen! Fuchs, die afgelopen zondag in eigen land nog de Rolex Grand Prix van Genève wist te winnen, zat in het zadel van zijn 13-jarige ruin The Sinner (Sanvaro) en wist de concurrentie te verschalken nadat hij een chronotijd van 32.84 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De Oostenrijker Max Kühner was degene die het dichts in de buurt wist te komen van Fuchs. Hij stuurde de 9-jarige hengst EIC Coriolis des Isles (Zandor Z) naar de meet in 32.93 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats in het klassement. De Duitser Christian Ahlmann vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij rekende op de 10-jarige hengst Solid Gold Z (Stakkato Gold) en wist de meet te bereiken in 32.95 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   MARTIN FUCHS   |   MAX KüHNER   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions