Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2021 12:14 - Jumping

De Winter en Vermeiren scoren in hoofdnummer

Tijdens de openingsdag van het internationale concours in het Azelhof van Lier stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie gisterenavond ook direct een 1.45m rubriek op het programma. Zowel Jeroen De Winter als Dieter Vermeiren wisten zich daarin te verzekeren van een plaatsje op het podium.

 

Jeroen De Winter zorgde voor het beste resultaat met zijn 15-jarige vosmerrie Gretel S (Corland). De Winter wist in deze rubriek tegen de klok netjes alle balken in de lepels te houden en zijn finishtijd van 59.96 seconden leverde hem een mooie 2de plaats op.

 

Voor Dieter Vermeiren was er net als tijdens de 1.40m openingsrubriek een 3de plaats. Ook hij wist het met de 11-jarige merrie Kadicha VDS (…) foutloos te houden en dit in een tijd van 62.88 seconden.

 

De winst ging naar de Braziliaan Francisco José Mesquita Musa, die eerder op de dag ook al de 1.40m openingsrubriek op zijn naam wist te schrijven. Mesquita Musa zadelde ditmaal de 13-jarige merrie Catch Me Imperio Egipcio (Contagio Z) en wist opnieuw alles en iedereen achter zich te houden nadat hij de klok wist te stoppen op 59.43 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze), een 7de plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi VD Keihoeve (Toulon), een 9de plaats voor Frédéric Vernaet met Born To Win AP Z (Bentley van de Heffinck), een 10de plaats voor Andres Vereecke met Halima Van Het Bonte Hof Z (Hos D’O), een 11de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Nox Blue Van De Hertogen (Zirocco Blue VDL) en een 15de plaats voor Katja Haep met Chupalina 2 (Clarimo).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions