Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/12/2021 08:32 - Jumping

Dieter Vermeiren start met podiumplaats!

Voor de tweede week op rij wordt er deze week in eigen land internationaal gesprongen bij de familie Hazebroek in het Azelhof van Lier. Door het drukke programma ging de wedstrijd er reeds gisteren van start en ook de ruiters en amazones van de CSI2* competitie verschenen meteen aan de start tijdens deze openingsdag. Zij mochten er gisterenavond aan beginnen in een 1.40m hoge speedclass en daarin wist Dieter Vermeiren zich meteen te verzekeren van een plaatsje op het podium. Vermeiren, die afgelopen zondag met zijn Kingston Town 111 Z nog 6de werd in de CSI2* GP, verscheen aan de start met de 11-jarige merrie Piepke 111 Z (Plot Blue) en verzekerde zich van de 3de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 56.43 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Braziliaan Francisco José Mesquita en dit met de 12-jarige ruin Jivaro Imerio Egipcio (Echo Van ’t Spieveld). Hij kruiste in deze rubriek de meet in 56.43 seconden en daarmee wist hij dus de concurrentie op afstand te houden. De Duitser Benjamin Wulschner volgde na Mesquita Musa op de 2de plaats. Hij wist de finish te bereiken in 57.23 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 14-jarige merrie Bangkok Girl PP (Balou du Rouet).

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Andres Vereecke met In The Mood (Winningmood van de Arenberg), een 6de plaats voor Jos Verlooy met Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Guardian (Nabab de Rêve), een 10de plaats voor Axel Vandoorne met Best Choice Vd Wareslage Z (Feinschnitt I VD Richter), een 14de plaats voor Anthony Philippaerts met Calypso De Blondel (Lauterbach), een 16de plaats voor Frantz Ducci met C Lena Du Grand Champ (Cardento VDL), een 17de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Arthuro De Sarlar Z (Breemeersen Adorado), een 18de plaats voor opnieuw Jeroen Appelen, ditmaal met Monte Blue PS (Monte Bellini), een 19de plaats voor Jules Van Hoydonck met Minte VD Bisschop (Plot Blue), een 20ste plaats voor Brecht Bille met Mayo Van De Herkkant (Emerald Van ’t Ruytershof), een 22ste plaats voor Nathan Budd met Conthasana PS (Conthargos), een 24ste plaats voor Emma Rooms met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), een 25ste plaats voor Cederick Deknudt met Mr. Quality Z (Mr. Blue) en een 27ste plaats voor Claire Putters met High Fly Special (Chacco Blue).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions