Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/04/2021 15:12 - Jumping

Thibeau Spits verwelkomt nieuwe troef!

Onze jonge landgenoot Thibeau Spits heeft sinds kort een nieuwe troef in zijn stallen mogen verwelkomen. Hij kreeg van de familie Hamerlinck van Stoeterij van de Heffinck namelijk de 7-jarige BWP-gekeurde hengst Foncetti van de Heffinck ter beschikking, die tot op heden te zien was onder het zadel van de Nederlander Loewie Joppen.

 

Foncetti van de Heffinck werd in Duitsland gefokt bij Friedrich Niemeyer en is een zoon van For Pleasure in combinatie met Concetto I. Hij is tevens ook de volle broer van Quinn van de Heffinck, die op 1.60m springt met de Italiaan Emanuele Gaudiano en die eveneens voor BWP gekeurd is.

 

Nadat hij als 4- en als 5-jarige furore maakte in de PAVO Hengstencompetitie onder het zadel van eerst Melanie Hamerlinck en vervolgens Tim Van Den Broeck verscheen hij sinds begin vorig jaar aan de start met Lowie Joppen. Samen wisten ze voor top 10-klasseringen te zorgen tijdens concoursen in Lier, Kronenberg en Zandhoven.

 

TAGS   |   LOEWIE JOPPEN   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions