Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2021 22:45 - Jumping

Vermeir en Vereecke scoren in Valence!

De Belgische ruiters blijven de mooie prestaties opstapelen tijdens de het viersterrenconcours van het Franse Valence! Nadat Wilm Vermeir vanmiddag al wist te scoren tijdens de 1.50m hoofdrubriek deed hij dat vanavond ook nog eens tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vermeir rekende ditmaal op zijn 9-jarige schimmelmerrie Hotshot (London) en zijn finishtijd van 59.01 seconden leverde hem ditmaal een mooie 4de plaats op.

 

Maar Vermeir was niet de enige landgenoot die zich in de kijker wist te springen. Zo was zowel de 5de als de 8ste plaats weggelegd voor Koen Vereecke en dit met Kasanova de la Pomme (Bamako de Muze) en l’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve). Met beide paarden wist ook hij voor een foutloze ronde te zorgen.

 

Het waren de Italiaanse combinaties die wisten te domineren met op kop amazone Giulia Martinengo Marquet en de 12-jarige ruin Elzas (Diamant de Semilly). Zij spurtte naar de eindmeet in 57.55 seconden en daarmee wist ze de concurrentie de loef af te steken.

 

Daarmee klopte ze dus ook haar landgenoot Emanuele Gaudiano, die die 2de plaats voor zijn rekening wist te nemen. Gaudiano, nochtans ook een snelle ruiter, kruiste met de 12-jarige merrie Carlotta 232 (Chaccomo) de meet in 57.92 seconden en daarmee moest hij dus haar meerdere erkennen in Martinengo Marquet. Voor de Ier Mark McAuley was er na zijn 2de plaats van gisteren ditmaal een 3de plaats. Hij had de 8-jarige merrie Grs Lady Amaro (Amaretto Darco) gezadeld die hij naar de meet wist te loodsen in 58.79 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions