Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2021 22:21 - Jumping

Shari de Laet schittert in Oliva!

Ook op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva stonden er vandaag weer heel wat rubrieken op het programma. Hierin wisten zich ook opnieuw enkele landgenoten in de prijzen te springen waaronder amazone Shari de Laet. In de Silver 1.40m rubriek, de kwalificatie voor de Silver Grand Prix, sprong ze er namelijk naar een 4de plaats met de 12-jarige merrie Cataleya 3 (Cachas), die voordien werd uitgebracht door de familie Philippaerts. De Laet hield het in de 2de fase netjes foutloos en met haar tijd van 36.83 seconden nestelde ze zich dus in de top 5 van het klassement. 

 

Het was de Oostenrijker Christoph Obernauer die hier met de overwinning ging lopen. Hij rekende op de 10-jarige ruin Kleons Cocario (Carrico) en toverde een finishtijd van 34.90 seconden op het scorebord.

 

Zijn Duitse naamgenoot Christoph Könemann volgde hier op de 2de plaats en dit in het zadel van de 9-jarige merrie C’Est Paris (Contagio Z). Ook hij wist voor een foutloze 2de fase te zorgen en had daarvoor 35.41 seconden nodig. De 3de plaats was hier voor de Amerikaan Michael Hughes, een van de stalruiters van Michael Hughes. Hij was vergezeld van de 12-jargie ruin Amarit d’Amour (Ashby) die hij naar de meet wist te loodsen in 36.60 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Inge Carton met Quality Star Z (Quality Time) en een 15de plaats voor Lieven Devos met Hannibal.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions