Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2021 22:01 - Jumping

Wilm Vermeir springt in de top 5 in Valence!

Op de Hubside Jumping van het Franse Valence stond de 1.50m hoofdrubriek van de CSI4* competitie vanmiddag reeds kort na de middag op het programma. Daarin wist onze landgenoot Wilm Vermeir opnieuw voor een mooie prestatie te zorgen met zijn 12-jarige hengst Joyride S (Toulon), met wie hij vorige week ook al een 2de en een 6de plaats wist te behalen. Vermeir en Joyride S waren een van de 9 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage en daarin wisten ze een 5de plaats te behalen nadat ze de klok wisten te stoppen op 35.32 seconden.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Francois Xavier Boudant. Die was vergezeld van de 10-jarige ruin Brazyl du Mezel (Houbet de Gorze) en met een finishtijd van 33.53 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Colombiaan René Lopez Lizarazo volgde na Boudant op de 2de plaats. Ook hij wist het met de 9-jarige hengst Cheyenne de La Violle (Nabab de Rêve) dus foutloos te houden, maar hij kwam met zijn tijd van 33.66 seconden dus nipt tekort om de overwinning op te eisen. Voor Simon Delestre was er dan weer een 3de plaats en dit met de 9-jarige ruin Cayman Jolly Jumper (Hickstead). Hij spurtte in de barrage naar de meet in 34.85 seconden.

 

TAGS   |   FRANCOIS XAVIER BOUDANT   |   RENé LOPEZ   |   SIMON DELESTRE   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions