Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2021 21:44 - Jumping

Thonon laat de Brabançonne weerklinken!

Onze landgenote Virginie Thonon is goed gestart aan haar concours in het Limburgse Sentower Park! Gisteren tijdens de openingsdag wist ze zich al tweemaal te klasseren tijdens de 1.40m openingsrubriek en vandaag wist ze ook haar eerste overwinning  binnen te halen. In de 1.35m rubriek was ze vanmiddag namelijk de beste met haar 9-jarige ruin Hermes de St Anne A (Hoegie Van T Bergske). Thonon hield het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met een tijd van 25.77 seconden liet ze opnieuw de Brabançonne doorheen het Sentower Park galmen.

 

Op de 2de plaats zagen de Turkse ruiter Omer Karaevli en dit met de 9-jarige merrie Hayley (London). Karaevli, die met zijn stal gevestigd is in Nederland, kruiste in de 2de fase de meet in 26.07 seconden en wist zo het dichtst in de buurt te komen van Thoon. De Pool Mateusz Tyszko wist hier de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zadelde de 9-jarige merrie Casina 20 (Casino Berlin) en wist dan weer een finishtijd van 26.44 seconden op het scorebord te brengen.

 

Naast haar overwinning werd Thonon ook nog 4de met Dayton Sitte (Ogano Sitte) en was er een 9de plaats voor Jan van Alken met Daido Van ’t Ruytershof Z (Dieu-Merci Van T&L), een 12de plaats voor Pieter de Brabandere met Clintana Z (Clinton I), een 17de plaats voor Ines van den Bosch met Jade Van Dorperheide (Zilverstar T) en een 19de plaats voor Emilie Conter met Catokia 2 (Catoki Z).

 

TAGS   |   MATEUSZ TYSZKO   |   OMER KARAEVLI   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions