Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2021 10:49 - Jumping

Koen Vereecke strandt net naast podium…

Terwijl zoon Andres gisteren al voor een klinkende overwinning wist te zorgen in het Limburgse Sentower Park komt vader Koen Vereecke deze week aan de start op het viersterrenconcours van het Franse Valence. Vereecke wist vorige week al voor enkele mooie prestaties te zorgen in Rouen en trok die goede vorm gisterenavond gewoon door. In de 1.45m/1.50m rubriek verscheen Vereecke opnieuw aan de start met zijn 10-jarige merrie l’Esmeralda Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve) en zijn finishtijd van 61.99 seconden leverde hem net als vorige week in Rouen een 4de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Nederlander Bart Bles, die de 12-jarige hengst El Rocco (VDL Zirocco Blue) gezadeld had. Bles wist de klok te stoppen op 60.89 seconden en daar wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

De andere podiumplaatsen gingen beide naar Ierland met op de 2de plaats Mark McAuley en de 9-jarige merrie O’Hara Els (Ogano Sitte). McAuley verscheen als een van de laatsten in de ring en met een tijd van 61.01 seconden kwam hij net tekort om Bles van de troon te stoten. Zijn landgenoot Denis Lynch wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. In het zadel van de 15-jarige Rubens Ls La Silla (Rebozo Ls La Silla) wist hij de meet te halen in 61.56 seconden.

 

Verder wist ook Gudrun Patteet zich in deze rubriek nog te klasseren. Zij werd met haar Sea Coast Pebbles Z 12de nadat ze 1 strafpuntje voor tijd liet noteren.

 

TAGS   |   BART BLES   |   DENIS LYNCH   |   KOEN VEREECKE   |   MARK MCAULEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions