Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/03/2021 07:25 - Jumping

Nieuwe overwinning voor Andres Vereecke!

Enkele dagen na zijn overwinning in de CSI2* GP heeft onze landgenoot Andres Vereecke gisterenavond opnieuw voor een overwinning weten te zorgen in de Limburgse Sentower Park! Net na de 1.40m rubriek stond er namelijk ook nog een 1.45m rubriek op het programma en daarin was Vereecke de beste met de 10-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly). In een rubriek rechtstreeks op tijd spurtte Vereecke naar de eindmeet in 64.28 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaat ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Jack Ansems met de 11-jarige merrie Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue). Ook hij wist dus netjes alle balken in de lepels te houden, alleen deed hij er in 64.36 seconden net iets langer over dan Vereecke. Virginie Thonon bevestigde haar goede vorm van in de 1.40m rubriek ditmaal met een 3de plaats. Zij had haar 14-jarige High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) gezadeld met wie ze een tijd van 64.80 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Dennis Caubergs met Cor Vd Driehoeven Z (Calvaro Z), een 7de plaats voor Ines van den Bosch met Vedette (Guidam’s Willow), een 8ste plaats voor Sam Polleunis met Lancelot P (Namelus-R) en een 11de plaats voor Elisa Strubbe met Thijssen Sr Z (Nonstop).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   JACK ANSEMS   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions