Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
12/01/2021 17:34 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt: Unieke Ranch

Nu te koop bij Immofluisteraar :

Deze unieke ranch bevindt zich op 4,5ha te Kalmthout. Eén van de weinige plaatsen waar paarden nog in een natuurlijke habitat kunnen vertoeven. Niet enkel voor paarden, ook voor mensen biedt deze locatie een oase van rust.

De eigendom omvat een gedraineerde buitenpiste met geopadbodem en sproeisysteem van maar liefst 30 bij 50 meter. Er zijn ook twee binnenpistes voorzien, één van 24 bij 12 meter en één van 83 bij 14 meter. Naast de drie rijpistes is er ook een galopbaan. Eveneens is er een longeercirkel aanwezig. Er zijn drie ruime zadelkamers en meerdere poetsplaatsen met een solarium voorzien. Voor het huisvesten van paarden zijn er 13 stallen, 3 loopstallen en een grote loods waar paarden hun vrije voet kunnen gaan. Ook de weides zijn voorzien van drainage. Op een hete zomerdag kunnen de paarden afkoelen in de grote vijver. Kortom, alles is voorzien voor het uitvoeren van de paardensport maar ook kan het paard zijn eigen weg gaan door de gigantische loopmogelijkheden die ze hier krijgen.

Verder is er nog een leslokaal voorzien en een paardenwinkel, naast de ruime kantine. Ook biedt een ruime overdekking de mogelijkheid tot het stockeren van voldoende hooi en stro.

De woning omvat een oppervlakte van 213 m² en is perfect voorzien voor het organiseren van slaapkampen. Er zijn maar liefst 6 slaapkamers aanwezig, waarvan één een suite. Verder zijn er twee badkamers aanwezig, een ruime living met haard en een keuken. Daarnaast is er een berging, wasruimte en bureauruimte voorzien. Eventuele kampen kunnen ook achteraan georganiseerd worden zodat de woning volledig privé blijft.

Samengevat biedt deze ranch tal van mogelijkheden zowel voor ruiter als paard. Zelfs toerisme is op deze locatie mogelijk.

Alle verdere info, foto's en video: Immofluisteraar

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions