Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/11/2021 18:53 - Jumping

Vereecke bekroont topdag met GP-winst!

Andres Vereecke heeft er een topdag opzitten tijdens de slotdag van het internationale concours in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij vanmorgen de dag al startte met een 2de plaats tijdens de 1.40m ochtendrubriek, toen met zijn 8-jarige vosmerrie Noyelle Vd Begijnakker (Kannan), hield hij het beste voor vanmiddag tijdens de CSI2* GP. Vereecke rekende voor deze Grote Prijs op de 11-jarige ruin Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) en wist zich na een foutloze basisomloop samen met nog 13 andere te plaatsen voor de barrage. Als 8ste combinatie aan de start wist hij opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en met een finishtijd van 40.41 seconden liet hij opnieuw de Brabançonne doorheen het Sentower Park galmen.

 

Met Nico Baert en de 9-jarige ruin Mowgli du Sasiana (Emerald Van ’t Ruytershof) kregen we op de 2de plaats in deze Grote Prijs ook een Belgische combinatie. Baerts, die vrijdag ook al 3de was tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef, kruiste de meet in 40.91 seconden en daarmee had hij exact een halve seconde tekort om Vereecke van de troon te stoten. De 3de plaats was weggelegd voor de Portugees Adir Dias De Abreu en dit met de eveneens 9-jarige ruin Tashmir Z (Toulon). Ook hij slaagde er in de barrage in om de 0 op het scorebord te houden, maar hij deed er dan weer 41.54 seconden over om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder wist ook Emilie Conter zich te plaatsen voor de barrage en dit met de 10-jarige Legolas Ter Wilgen (Emmerton). Ook zij wist daarin voor een foutloze ronde te zorgen, maar met haar tijd van 43.42 seconden strandde zij dan weer net naast het podium.

 

TAGS   |   ADIR DIAS DE ABREU   |   ANDRES VEREECKE   |   EMILIE CONTER   |   NICO BAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions