Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2021 15:49 - Jumping

Direct rankingpunten voor Wilm Vermeir!

Naast het viersterrenconcours van Rouen wordt er deze week op Franse bodem ook nog internationaal gesprongen op de Hubside Jumping van Valence. De driesterrencompetitie startte daar vanmiddag meteen met een 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin wist Wilm Vermeir direct rankingpunten te sprokkelen. Vermeir verscheen aan de start met zijn 12-jarige hengst Joyride S (Toulon) en wist beslag te leggen op de 6de plaats nadat hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 29.95 seconden.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Fransman Roger Yves Bost en dit met de 10-jagie merrie Ballerine du Vilpion (Baloubet du Rouet). Bost, die vorige week nog te zien was op de Prague Playoffs, spurtte naar de meet in 29.24 seconden en daarmee wist hij nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

Zijn landgenoot Benoit Cernin hield vervolgens ook de 2de plaats in eigen land. Hij zadelde de 9-jarige hengst Cappuccino (Huppydam des Horts) en kruiste de eindmeet in 29.37 seconden. De Nederlander Jur Vrieling vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij zette met de eveneens 9-jarige Chabada de l’Esques (Quebracho Semilly) dan weer een tijd van 29.46 seconden op het scorebord.

 

TAGS   |   BENOIT CERNIN   |   ROGER YVES BOST   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions