Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/11/2021 13:37 - Jumping

Goede start voor Charlotte Philippe in Rouen

Het belooft een druk weekend te worden op Franse bodem, waar er met het viersterrenconcours van Rouen en het driesterrenconcours van Valence twee internationale wedstrijden op het programma staan. In Rouen startte het concours vanmorgen meteen met de 1.40m openingsrubriek voor de CSI4* competitie en daarin wist onze landgenote Charlotte Philippe zich meteen in de kijker te rijden. Ze zadelde haar 9-jarige SBS-merrie Godiva S (Andiamo) en met een foutloze ronde in 60.20 seconden startte ze haar concours met een mooie 4de plaats.

 

Het waren echter de Franse ruiters die deze openingsrubriek wisten te domineren met op kop Thomas Lambert en de 14-jarige merrie Thalie St Loise (Cardero). Hij spurtte in deze speedclass naar de meet in 58.65 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Frans podium.

 

Jeremy Le Roy volgde na Lambert op de 2de plaats. Ook hij wist met zijn 16-jarige merrie Razzia des Sables (Zandor Z) netjes de 0 op het scorebord te houden, maar hij deed er dan weer 59.42 seconden over om de meet te bereiken. Reynald Angot vervolledigde het Franse podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 10-jarige merrie Brume de Rauracie (Diamant de Semilly) naar de eindmeet in 59.79 seconden.

 

Naast Charlotte Philippe wist zich met Leonie Peeters nog een andere Belgische amazone te klasseren. Zij werd met haar merrie La Lou (Sandro Boy) 15de na ook een foutloze rit.

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   JEREMY LE ROY   |   REYNALD ANGOT   |   THOMAS LAMBERT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions