Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2021 19:37 - Jumping

Nieuwe troef voor Tal Milstein

Ook in de stallen van Tal Milstein viel er vandaag transfernieuw te rapen. Milstein investeerde namelijk in de 8-jarige vosruin Napoleon Van Den Dael, die tot op heden aan de start werd gebracht door de Braziliaan Andre Reichmann.

 

Napoleon Van Den Dael is een zoon van For Passion d’Ive Z in combinatie met Eros Platiere en werd gefokt door Frederik en Eric Dekens. Als jong paard kreeg hij zijn opleiding onder het zadel van Stefan Heymans. Zo werden Heymans en Napoleon Van Den Dael twee jaar geleden nog regionaal kampioen bij de 6-jarige paarden op de HGVBB.

 

Begin vorig jaar verkocht Heymans Napoleon Van Den Dael dan aan DVR Equestrian, de stal van Ines De Vos en Andre Reichmann. Met Reichmann in het zadel won Napoleon Van Den Dael afgelopen zomer nog een 1.40m rubriek in het Azelhof in Lier en haalde hij top 10-klasseringen tijdens de concoursen in Bonheiden, Gorla Minore, Valencia en Vejer de la Frontera.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions