Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/11/2021 18:44 - Jumping

Nadal Hero & DB verhuist naar Amerika!

Onze landgenoot James Peeters zal het in de toekomst zonder een van zijn toppaarden moeten doen… Vandaag werd namelijk bekend gemaakt dat de 8-jarige voshengst Nadal Hero & DB naar de Verenigde Staten verhuist en in de toekomst te zien zal zijn onder het zadel van de Ierse ruiter Conor Swail.

 

Nadal Hero & DB werd gefokt door Hero Jumpers & D.B. Horses Hero en is een zoon van Kannan in combinatie met de Krista (Polydor). Zo is hij ook een halfbroer van niemand minder dan Taloubet Z en Big Star Jr . Z. Nadat hij als 4-jarige onder het zadel van Audrey De Bock al bijzonder succesvol was in de PAVO Hengstencompetitie werd hij later dat jaar voor een deel aangekocht door James Peeters. Zo werd Peeters op dat moment mede-eigenaar samen met Valentijn De Bock en Robert Geens.

 

Onder het zadel van Peeters was Nadal Hero & DB als 6-jarige finalist tijdens het Wereldkampioenschap voor jonge paarden in Lanaken en ook tijdens de verschillende internationale concoursen liet de voor Zangersheide gekeurde hengst zich opmerken. Zo sprongen ze vorig jaar nog naar een 2de plaats tijdens een rubriek voor 7-jarige paarden in Valkenswaard en afgelopen zomer debuteerden ze op tweesterrenniveau met onder andere een 3de plaats in de CSI2* GP van Knokke.

 

TAGS   |   AUDREY DE BOCK   |   JAMES PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions