Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/11/2021 22:43 - Jumping

Rik Nauta wint de CSIU25 Grote Prijs!

Wat een schitterend concours in het geworden voor Rik Nauta tijdens het internationale jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park! Nadat hij de voorbije twee dagen al een keer een rubriek wist te winnen en een keer 2de werd zette hij vanmiddag de kroon op het werk met winst in de CSIU25 Grand Prix! Nauta rekende daarvoor op de 11-jarige merrie Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno) met wie hij een van de 7 combinaties was die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin spurtte hij naar de eindmeet in 36.82 seconden waarmee hij de concurrentie dus wist te verschalken.

 

Het zilver ging naar de Fransman Mathis Burnouf met de 9-jarige Tabalou PS (Taloubet Z). Ook hij wist het in de barrage foutloos te houden, maar met zijn tijd van 36.88 seconden kwam hij 6 honderdsten van een seconde tekort om Nauta van de troon te stoten. De Duitse amazone Elisa Held vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 12-jarige merrie Edonja G (VDL Zirocco Blue) een tijd van 38.80 seconden op het scorebord.

 

Voor Belgisch Kampioene Junioren Aurelia Guisson was er met haar No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve) nog een 6de plaats na een foutje in de barrage en ook Tim Prouvé wist zich op de 12de plaats nog net te klasseren met Bonne Amie (A Big Boy). Hij kreeg een foutje in de basisomloop.

 

TAGS   |   ELISA HELD   |   MATHIS BURNOUF   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions