Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/11/2021 15:20 - Jumping

Ludo Philippaerts op het GP-podium in Praag!

Vooraleer we vanmiddag op de Prague Playoffs gingen kijken naar de grote finale van de Global Champions League stond er eerst nog de CSI2* Grand Prix op het programma. Daarin was er opnieuw een hoofdrol weggelegd voor Ludo Philippaerts en zijn 9-jarige Mr. Idol S (Plot Blue). Philippaerts en Mr. Idol S, die gisteren ook al een keer 4de werden, waren een van de 5 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage en daarin verzekerden hij zich uiteindelijk van de 3de plaats nadat ze een foutloze ronde wisten neer te zetten in 34.56 seconden.

 

De winst ging hier naar de Duitse amazone Simone Blum. Die had de 9-jarige hengst Diachacco (Diarado) gezadeld en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 33.37 seconden. Verder wist ook de Zwitserse amazone Jane Richard Philips het nog sneller te doen dan Philippaerts. Zij stuurde haar 10-jarige schimmelruin Fouego de la Closiere (Nabab de Rêve) naar de eindmeet in 33.62 seconden en dit leverde haar dus de 2de plaats op.

 

TAGS   |   JANE RICHARD-PHILIPS   |   LUDO PHILIPPAERTS   |   SIMONE BLUM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions