Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/11/2021 14:05 - Jumping

Wilm Vermeir leidt Belgisch podium in Lier!

In het Azelhof in Lier waren ze vandaag toe aan de slotdag van het vierdaagse internationale concours en die startte vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie. Dat leverde opnieuw een Belgische overwinning op dankzij Wilm Vermeir met de 8-jarige hengst Enola Gay Of Two Notes Z (Emerald Van 't Ruytershof). Vermeir kruiste in de 2de fase de meet in 28.07 seconden en daarmee stond hij ook nog eens op kop van een integraal Belgisch podium.

 

Amazone Marthe Heudens wist op dat Belgische podium de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Zij had de 11-jarige merrie Kriskras (Ugano Sitte) gezadeld, maar deed er in 29.23 seconden toch ruim een seconde langer over dan Vermeir met Enola Gay. En het hield niet op voor Vermeir, want hij wist naast zijn overwinning ook nog beslag te leggen op de 3de plaats. Ditmaal had hij de 10-jarige Ingmar (C-Ingmar) gezadeld, met wie hij de klok wist te stoppen op 30.41 seconden.

 

Verder was er nog een 7de en een 9de plaats voor Lies Malisart, dit met de paarden Calasca 4 (Casall) en Colesseo 3 (Colbert GTI), een 8ste plaats voor Thomas de Wit met Narnia (Thunder van de Zuuthoeve), een 10de plaats voor Pieter De Brabandere met Norton (Joop 111) en een 12de plaats voor Geofrey Cobbaut met D’Amerique Van De Vlasrede Z (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   MARTHE HEUDENS   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions