Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 23:34 - Jumping

Laure Tijskens pakt brons in de Pony-GP!

Met de Grote Prijs voor de Pony’s stond vanmiddag op het internationale jeugdconcours van Opglabbeek de eerste Grand Prix van het weekend op het programma. 10 combinaties wisten zich daarin te kwalificeren voor de barrage en onze landgenote Laure Tijskens was een van hen met haar 12-jarige vos ruin Navayo (Jerome van de Vondelhoeve). Onze Belgisch Kampioene Pony’s kwam daarin als tweede starter in de ring en een foutloze ronde in 34.55 seconden leverde haar uiteindelijk een mooie 3de plaats op.

 

Het was de Ier Kian Dore die hier de overwinning wist op te eisen met de 8-jarige Sparkling Lackaghmore Joey. Dore verscheen als allerlaatste opnieuw in de wedstrijdring en verzekerde zich van de overwinning nadat hij de klok wist te stoppen op 32.97 seconden. Verder wist ook de Britse amazone Eloise Squibb de prestatie van Tijskens nog te overtreffen. Zij stuurde haar 15-jarige ruin Rudgeway Maestro (Libro) naar de meet in 33.66 seconden en nestelde zich daarmee dus op de 2de plaats.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Isee Doem met Flore du Fleury (Machno Carwyn), een 9de plaats voor Marthe-Louize Dieu met Boris en een 13de plaats voor Merel Braspenning met Parco Van ’T Hollandhof (Berktzicht Jekilja).

 

TAGS   |   ELOISE SQUIBB   |   KIAN DORE   |   LAURE TIJSKENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions