Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 21:45 - Jumping

Mathy Jr. wordt 2de in CSI2* GP Vilamoura!

Na de CSIO3* GP van gisteren was het vanmiddag in het Portugese Vilamoura Equestrian Centre tijd voor de Grote Prijs van de CSI2* competitie. Onze landgenoot François Mathy Jr. wist daarin opnieuw voor een sterke prestatie te zorgen met zijn 13-jarige schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte). Mathy Jr. en Casanova waren een van de 20 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket wisten te verzekeren voor de barrage. Daarin hielden ze het opnieuw foutloos en hun finishtijd van 36.44 seconden leverde hen een mooie 2de plaats op.

 

De overwinning ging echter opnieuw naar de Luxemburger Victor Bettendorf, die vanmorgen ook Thibeau Spits al van de overwinning wist te houden in de 1.35m ochtendrubriek. Bettendorf zadelde ditmaal de 9-jarige ruin Mr. Tac (Nonstop) en wist een nieuwe overwinning veilig te stellen met een foutloze ronde in 35.49 seconden. De Duitse amazone Nicola Pohl volgde hier na Mathy op de 3de plaats. Zij rekende op de eveneens 9-jarige ruin Dakota (Denver V) met wie ze de klok wist te stoppen op 38.40 seconden.

 

Voor de jonge Luiz Felipe Neto de Azevedo was er nog een 15de plaats met Valentino Massuere (Canturo).  

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   NICOLA POHL   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions