Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 17:01 - Jumping

Rik Nauta scoort opnieuw in Opglabbeek!

Een dag na zijn overwinning in de 1.35m hoge ochtendrubriek heeft Rik Nauta vanmorgen opnieuw weten te scoren in het Limburgse Sentower Park. In de 1.35m rubriek voor de CSIU25-competitie sprong hij naar een mooie 2de plaats met de 9-jarige ruin Casassini (Casall). Nauta kruiste in deze rubriek tegen de klok de meet in 58.58 seconden en daarmee kwam hij een kleine seconde tekort voor een nieuwe overwinning.

 

Die ging nu naar de onze Noorderburen dankzij Logan Fiechter met de 9-jarige ruin Sam VD Tojopehoeve Z. Fiechter finishte in 57.67 seconden en daarmee wist hij alles en iedereen achter zich te houden. De Ierse amazone Aisling Mcguinness wist hier de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij stuurde haar 11-jarige Kilderrys Joint Venture (Russel) naar de finish in 58.75 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 5de plaats voor Wout Neven met Natsu de Carmel (Emerald Van ’t Ruytershof), een 8ste plaats voor Simon Prouvé met Gloria V/H Kapelhof (Andiamo V/H Kapelhof) en een 11de plaats voor Tim Prouvé met Corrada (Corrado I).

 

TAGS   |   LOGAN FIECHTER   |   AISLING MCGUINNESS   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions