Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 16:45 - Jumping

Ludo Philippaerts net naast het podium…

Op de Prague Playoffs staat vandaag natuurlijk alles in het teken van de Longines Global Champions Tour Super Grand Prix van vanavond, maar vanmorgen stonden er natuurlijk ook al enkele andere rubrieken op het programma. Zo was er in de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie een belangrijke rol weggelegd voor Ludo Philippaerts. Die verscheen in deze speed and handiness rubriek aan de start met de 9-jarige ruin Mr. Idol S (Plot Blue) en wist in 56.58 seconden ook een bijzonder scherpe tijd op het scorebord te brengen. Helaas zag hij daarbij ook een balkje uit de lepels rollen, waardoor zijn tijd herleid werd tot 59.58 seconden en hij uiteindelijk net naast het podium op de 4de plaats strandde.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Jan Stetina met de 10-jarige schimmel Gylord (Mylord Carthago). Stetina kwam over de meet in 57.89 seconden en wist daarbij ook alle balken netjes in de lepels te houden.

 

Het zilver ging naar de Zwitserse amazone Jane Richard Philips en dit met de 10-jarige schimmel Fouego de la Closiere (Nabab de Rêve). Ook zij wist het netjes foutloos te houden, maar zij deed er 58.48 seconden over vooraleer de eindmeet te bereiken. De Tsjechische amazone Tereza Svobodova vervolledige het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 11-jarige Britania (Beethoven) in 55.89 seconden de allersnelste tijd op het scorebord, maar ook zij zag een balk naar beneden vallen waardoor het uiteindelijk 58.59 seconden werd.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions