Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 16:09 - Jumping

Thibeau Spits springt naar zilver!

Thibeau Spits is een van de landgenoten die morgen onze nationale driekleur zal verdedigen tijdens de CSIO3* landenwedstrijd van het Portugese Vilamoura. Spits is natuurlijk met meerdere paarden afgereisd naar Vilamoura en met zijn 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) wist hij vanmorgen een topklassering te behalen tijdens de 1.35m hoge ochtendrubriek. Spits hield het met het fokproduct van Jos Vandervoort in de 2de fase netjes foutloos, maar met zijn tijd van 27.74 seconden kwam hij net tekort om de overwinning op te eisen.

 

Het was de Luxemburger Victor Bettendorf die een Belgische overwinning wist te voorkomen. Bettendorf zadelde de 8-jarige merrie Daddy Girl Beaufout (Diamant de Semilly) en met een finishtijd van 27.34 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Portugees Francisco Rocha vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Ook hij hield het in de 2de fase foutloos met zijn 15-jarige merrie C Berriz Z (Coltaire Z), maar hij deed er dan weer 28.49 seconden over om de finish te bereiken.

 

TAGS   |   FRANCISCO ROCHA   |   THIBEAU SPITS   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions