Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 11:14 - Jumping

Evelyne Putters triomfeert in LR van Lier!

Op de internationale jumping van Lier stond gisterenmiddag de eerste Longines Rankingproef van het weekend op het programma. De Belgische delegatie wist voordien al voor enkele overwinningen te zorgen en ook in deze 1.45m hoofdrubriek kregen we Belgische winnaar! Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was Evelyne Putters die er de eindlaureate werd met haar 12-jarige vos merrie Eye Of The Tiger (Carambole). In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen stopte Putters de klok op 31.03 seconden en daarmee won ze dus na Opglabbeek opnieuw een Longines Rankingproef.

 

Op de 2de plaats kregen we de Zweedse amazone Petronella Andersson, een van de stalamazones van Stephan Conter. Andersson was vergezeld van de 9-jarige ruin Claptonn Mouche (Conrad de Hus) en met een foutloze ronde in 32.23 seconden kwam zij dus het dichtst in de buurt van Putters. De Fransman Maximilien Lemercier vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 32.32 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 9-jarige ruin C’Est Un Prince (Crown Z).

 

Verder was er ook nog een 5de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Caremel (Prince Van De Wolfsakker). Ook zij bleef in de barrage foutloos.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions