Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 11:02 - Jumping

Gregory Wathelet in de prijzen in Praag!

Heel wat landgenoten zijn deze week afgereisd naar de Tsjechische hoofdstad Praag voor de Prague Playoffs, de grote finale van de Longines Global Champions Tour. Zo ook Gregory Wathelet, die zich in gisteren in de prijzen wist te rijden tijdens de tweede individuele kwalificatie van de Global Champions League. Wathelet rekende voor deze 1.50m rubriek op zijn 11-jarige ruin Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden) en met een foutloze rit in 57.31 seconden wist hij er beslag te leggen op de 7de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement zagen we hier de jonge Zwitser Bryan Balsiger met de 12-jarige merrie Dubai du Bois Pinchet (Kahsmir van Schuttershof). Hij spurtte naar de finishlijn in 54.36 seconden en daarmee had hij ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Fransman Titouan Schumacher was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Balsiger. Hij zat opnieuw in het zadel van zijn 14-jarige ruin Atome Z (Amadeus Z Brimbelles) en een foutloze ronde in 54.93 seconden leverde hem dus een mooie 2de plaats op. De 3de plaats ging naar de Duitser Christian Ahlmann met de 10-jarige hengst Solid Gold Z (Stakkato Gold). Hij deed er 55.21 seconden over om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions