Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 08:53 - Jumping

Opnieuw podiumplaats voor Aurelia Guisson!

Kersvers Belgisch Kampioene Junioren Aurelia Guisson is opnieuw aan een sterk concours bezig tijdens het internationale jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park! Donderdag tijdens de openingsdag startte ze haar concours al meteen met een podiumplaats en ook gisteren tijdens de 1.45m hoofdrubriek van de CSIU25-competitie wist ze opnieuw naar een top 3-klassering te springen. Guisson stuurde haar 8-jarige kampioenenmerrie No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve) in deze speedclass naar de finish in 69.83 seconden en deze prestatie leverde haar opnieuw een 3de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Zwitser Gilles Müller en dit met de 10-jarige merrie Giavanna CB (Ukato). Müller kruiste de finish in 69.65 seconden en dit bleek net voldoende om de concurrentie te verschalken. Want de Nederlandse amazone Lisa Bongers zat hem aardig dicht op de hielen… Zij finishte met de 13-jarige ruin Donbalian (Carthino Z) echter in 69.68 seconden en daarmee moest ze vrede nemen met de 2de plaats.

 

Voor Simon Prouvé was er nog een 6de plaats met Gloria V/H Kapelhof (Andiamo V/H Kapelhof Z).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   GILLES MüLLER   |   LISA BONGERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions