Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 08:42 - Jumping

Jerome Schmidt laat concurrentie achter zich

Donderdag tijdens de openingsdag moest hij nog tevreden zijn met de 2de plaats, maar gisteren had Jerome Schmidt dan toch zijn overwinning te pakken in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg! In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie werd Schmidt de eindlaureaat met de 11-jarige schimmelmerrie Etoille (Corlensky G), met wie hij dit jaar alleen al 8 internationale rubrieken wist te winnen. In een rubriek tegen de klok snelde Schmidt naar de eindmeet in 59.54 seconden en daarmee wist hij als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven.

 

Schmidt nam naast de overwinning ook nog de 3de plaats voor zijn rekening. Hiervoor kon hij rekenen op de eveneens 11-jarige merrie Elektra Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof), die hij uiteindelijk naar de meet wist te loodsen in 61.34 seconden.

 

De Nederlander Remco Been nestelde zich dan weer op de 2 plaats. Hij zat in het zadel van de 9-jarige ruin Bridgetown Z (Big Star Jr K Z) en slaagde er in om een finishtijd van 60.61 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   JEROME SCHMIDT   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions