Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2021 15:39 - Jumping

Ook Ugo Berrittella wint in het Azelhof!

Na Loris Berrittella gisteren heeft nu ook Ugo Berrittella een rubriek weten te winnen op het internationale concours van het Lierse Azelhof! In de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie zegevierde Berrittella namelijk met de 9-jarige merrie Capuera (Conrad de Hus). Berrittella wist in de 2de fase de klok te stoppen op 26.69 seconden en daarmee zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning!

 

De 2de plaats ging naar de Canadees Brian Walker en dit met de 11-jarige merrie Cleopatra (Quick Star). Ook Walker slaagde erin om de balken in de lepels te houden, maar hij had er in 27.25 seconden ruim een halve seconde langer voor nodig dan Berrittella. De Nederlander Kevin Jochems was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zadelde zijn 12-jarige Balou Z (Balou du Rouet) en wist een tijd van 27.28 seconden op het scorebord te brengen.

 

Voor Belgsich Kampioen Jos Verlooy was er ditmaal een 5de plaats met Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte), voor Geoffrey Cobbaut een 7de plaats met Intox Van Groenhove (Turbo Van ’t Gestelhof), voor Sonia Stacquez een 12de plaats met Edesa’s Corsall (Connor), voor Thomas de Wit een 14de plaats met Narnia, voor Jos Verlooy een 15de plaats met Novastar VD Berghoeve (Emerald van ’t Ruytershof) en voor Dimme D’Haese een 16de plaats met No Blesse Van ’t Roosakker (Echo Van ’t Spieveld).

 

TAGS   |   BRIAN WALKER   |   JOS VERLOOY   |   KEVIN JOCHEMS   |   UGO BERRITTELLA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions