Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2021 12:38 - Jumping

Rik Nauta start de dag met winst!

In het Sentower Park van Opglabbeek startte de tweede dag van hun internationale jeugdconcours vanmorgen met een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSIU25-competitie. Daarin kregen we een eerste Belgische overwinning dankzij Rik Nauta en de 11-jarige merrie Kia Maria Vd Potaarde (Numero Uno). Nauta wist in de 2de fase netjes de 0 op het scorebord te houden en na een finishtijd van 22.67 seconden galmde de Brabançonne doorheen het Sentower Park.

 

Na zijn overwinning van gisteren was er ditmaal een 2de plaats voor de Italiaan Matteo Orlandi. Die was opnieuw vergezeld van zijn 14-jarige merrie C’Est La Vie (Namelus R), maar met zijn chronotijd van 24.22 seconden moest hij ditmaal toch duidelijk zijn meerdere erkennen in Nauta. De Duitser Tom Sanders vervolledigde het podium hier op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de eveneens 14-jarige Colarde E (Chacco Blue) die hij naar de finish wist te sturen in 24.34 seconden.

 

TAGS   |   MATTEO ORLANDI   |   RIK NAUTA   |   TOM SANDERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions