Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/11/2021 07:20 - Jumping

Dieter Vermeiren wint hoofdrubriek in Lier!

De Belgische delegatie is uitstekend begonnen aan het internationale concours van het Azelhof in Lier! Nadat Loris Berrittella gisterenmiddag al de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie wist te winnen kreeg gisterenavond ook de 1.45m hoofdrubriek een Belgische winnaar. Het was Dieter Vermeiren die er de concurrentie wist te verschalken met zijn 11-jarige merrie Piepke 111 Z (Plot Blue). Vermeiren wist in deze rubriek tegen de klok de tijd te stoppen op 62.57 seconden en daarmee dus de concurrentie op afstand te houden.

 

De Française Juliette Faligot was na Vermeiren goed voor de 2de plaats in het klassement. Zij deed met de eveneens 11-jarige Arqana de Riverland (Cornet Obolensky) in 63.82 seconden een mooie poging, maar ze kwam uiteindelijk toch ruim een volle seconde tekort om onze landgenoot van de troon te stoten. Belgisch Kampioen Jos Verlooy vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij was vergezeld van de 8-jarige merrie Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte) en spurtte naar de meet in 64.24 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere), een 11de plaats voor Dimme D’Haese met HBR Dance (Thunder van de Zuuthoeve) en een 12de plaats voor Geoffrey Cobbaut met Lambada D (Edjaz Van ’t Merelsnest).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions