Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2021 22:42 - Jumping

Nicola Philippaerts goed van start in Praag!

De Tsjechische hoofdstad Praag vormt dit weekend opnieuw het decor voor de Prague Playoffs, de grote finale van de Longines Global Champions Tour. Het concours startte ging daar vanmiddag van start met de 1ste individuele kwalificatie voor de Global Champions League en daarin wist Nicola Philippaerts meteen een goede start te nemen. Philippaerts, die de voorbije weken aan het werk was op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva, verscheen in deze 1.45m/1.50m rubriek aan de start met de 9-jarige merrie Moya vd Bisschop (Darco) en met een foutloze rit in 63.87 seconden startte hij zijn concours met een 10de plaats.

 

Het was thuisruiter Ales Opatrny die hier met de overwinning ging lopen. Hij kruiste met de 10-jarige ruiter Forewer (Caruso 279) de meet in 57.52 seconden en daarmee had hij net geen anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Zwitser Bryan Balsiger volgde na Opatrny op de 2de plaats. Ook hij wist het met de 12-jarige Dubai du Bois Pinchet (Kashmir Van Schuttershof) dus foutloos te houden, maar hij deed er 59.01 seconden over om zijn omloop af te leggen. De 3de plaats ging hier naar de Fransman Titouan Schumacher en dit met de 14-jarige Atome Z (Amadeus Z Brimbelles). Hij stopte de klok op 59.97 seconden en vervolledigde zo dus het podium.

 

TAGS   |   ALES OPATRNY   |   BRYAN BALSIGER   |   TITOUAN SCHUMACHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions