Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2021 22:27 - Jumping

Berrittella zorgt voor winst in het Azelhof!

Nu het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd weer achter de rug is wordt er deze week bij de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier opnieuw internationaal gesprongen en dit op tweesterrenniveau. Nadat Wilm Vermeir eerder op de dag al voor een eerste Belgische podiumplaats wist te zorgen tijdens de 1.35m hoge openingsrubriek kregen we in de daaropvolgende 1.40m rubriek ook meteen een Belgische overwinning. Het was namelijk Loris Berrittella die er de beste was met de 10-jarige ruin Feeling de la Houssiere (Orlando). Berrittella spurtte in deze speedclass naar de meet in 62.29 seconden en daarmee liet hij een eerste keer de Brabançonne doorheen het Azelhof galmen.

 

Het zilver ging naar Frankrijk en daarvoor zorgde Maximilien Lemercier. Die had de 9-jarige ruin C’Est Un Prince (Crown Z) gezadeld en deed er 63.94 seconden over om zijn omloop tot een goede einde te brengen. Christophe Vanderhasselt hield vervolgens de 3de plaats opnieuw in eigen land. Hijwas vergezeld van de 9-jarige merrie Mara VD Bisschop (Elvis Ter Putte), die hij naar de meet wist te loodsen in 64.02 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 18de plaats voor Tanguy De Coninck met Zarkava Hero Z (Zandor Z) en een 19de plaats voor Marine Scauflaire met Hortus d’Hoogpoort (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions