Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2021 22:07 - Jumping

Aurelia Guisson start met een podiumplaats

Na het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd van vorige week in het Azelhof komen heel wat Belgische jeugdruiters deze week aan de start tijdens het internationale jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park. Zo ook kersvers Belgisch Kampioene Junioren Aurelia Guisson en die startte vanmiddag meteen uitstekend in de 1.35m openingsrubriek voor de CSIU25-competitie. Guisson zadelde haar 8-jarige kampioenenmerrie No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve) en met een foutloze ronde in 62.32 seconden begon ze haar concours in Opglabbeek met een 3de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen de we Italiaan Matteo Orlandi met de 14-jarige merrie C’Est La Vie (Namelus R). Hij wist in deze speedclass de klok te stoppen op 59.35 seconden en daarmee slaagde hij er als enige in om de chrono onder de 60 seconden te houden. De Noorse amazone Ingrid Gjelsten wist dan weer beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement. Zij klokte af in 60.24 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 12-jarige Jackson vd Bisschop (Flipper d’Elle).

 

Wout Neven werd iets verderop in het klassement nog 6de met Natsu de Carmel (Emerald van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   INGRID GJELSTEN   |   MATTEO ORLANDI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions