Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2021 21:40 - Jumping

Roy van Beek springt in top 5 in Vilamoura!

Terwijl de top van de Belgische springsport deze week aan de start komt op de Prague Play Offs, de grote finale van de Longines Global Champions Tour, komt er ook een Belgisch team aan de start tijdens de driesterren landenwedstrijd van het Portugese Vilamoura. Daar zal onder andere Roy van Beek onze nationale driekleur verdedigen en de gewezen Belgische Kampioen bij de Juniors ging daar vanmorgen meteen goed van start! In de 1.40m hoge openingsrubriek verzekerde hij zich van een top 5-klassering met de 10-jarige hengst Etino R Z (Emerald van ‘t Ruytershof). In een rubriek rechtstreeks op tijd spurtte van Beek naar de finish in 67.59 seconden en daarmee startte hij zijn concours met een 4de plaats.

 

De winst was weggelegd voor de Portugese amazone Mandy Mendes Costa. Die was vergezeld van de 12-jarige ruin Divin du Haras des Barrages (Kashmir Van Schuttershof) en met een foutloze rit in 63.22 seconden wist ze de overwinning dus in eigen land te houden.

 

De Braziliaan André Americo De Miranda volgde hier op de 2de plaats. Hij rekende op de 8-jarige Drouot Louvo (Kannan), die hij naar de eindmeet wist te loodsen in 65.22 seconden. De Zweed Fredrik Spetz vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij zette met de 14-jarige merrie Janou (For Pleasure) de klok stil op 65.44 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions