Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/11/2021 07:22 - Jumping

Lien Van Ende is Belgisch Kampioene U25!

Nadat op het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd in het Azelhof Thibault Philippaerts de nationale titel wist te behalen bij de Young Riders werd gisterenavond ook de nieuwe Belgische Kampioen bij de U25 nog gekroond. Ook hier kregen we een amazone bovenaan het klassement met Lien Van Ende en de 12-jarige ruin Curiosity (Caretinio). Van Ende werd donderdag tijdens de openingsdag 7de in de tabel C-rubriek en liet de dagen nadien geen enkele balk meer uit de lepels vallen. Zo was ze de beste U25-deelnemer is het gedeelde klassement met de Young Riders!

 

Het zilver ging hier naar Arnaud Gaublomme met de 10-jarige hengst Lionet Van Equinta (Edjaz Van ’t Merelsnest). Hij startte zijn kampioenschap op donderdag met een schitterende 2de plaats in het gedeelde klassement, maar 2 springfouten in de tweede ronde op vrijdag en 1 springfout in de beslissende ronde zorgden ervoor dat hij op een totaal van 12.65 strafpunten kwam.

 

Voor Sarah Daems was er dan weer brons me de 13-jarige vosmerrie Chocolate Frost (Ewout v.d. kleine Roost). Zij verzamelde een totaal van 17.57 strafpunten over alle 4 de omlopen.

 

TAGS   |   ARNAUD GAUBLOMME   |   LIEN VAN ENDE   |   SARAH DAEMS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions