Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2021 19:47 - Jumping

Thibault Philippaerts wint BK Young Riders!

Het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd in het Azelhof in Lier kreeg zonet zijn ontknoping met de finalerubriek voor de Young Riders en de ruiters en amazones van de U25. Thibault Philippaerts kroonde zich bij de Young Riders tot de nieuwe Belgische Kampioen! In het zadel van zijn 8-jarige zwarte ruin Derby de Riverland (Kannan) maakte Philippaerts geen enkele fout over de 4 omlopen en stond hij bovendien van het eerste tot het laatste moment aan de leiding!

 

Het zilver was weggelegd voor Bart Jay Junior Vandecasteele met de 11-jarige Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel). Vandecasteele stond voor aanvang van deze grote finale op de 6de plaats met een totaal van 4.41 strafpunten en kreeg vandaag enkel in de tweede en beslissende ronde 1 strafpuntje voor tijd aangerekend. Amazone Vanina Lombard wist het brons dan weer voor haar rekening te nemen met de 12-jarige merrie Venus Des Bois (Jarnac). Zij stond voor aanvang van de finale al op brons en bleef daar ook, ondanks dat ze in eerste ronde tegen een springfoutje aanliep.

 

Klik hier voor de einduitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions