Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2021 19:08 - Jumping

Goud voor Aurelia Guisson bij de Junioren!

In het Azelhof in Lier heeft Aurelia Guisson zich zonet tot de nieuwe Belgische Kampioene gekroond bij de Junioren! Guisson rekende voor dit kampioenschap opnieuw op haar 8-jarige topmerrie No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve), wet wie ze afgelopen zomer ook al teamgoud en individueel brons wist te behalen op het Europees Kampioenschap in het Portugese Vilamoura. Guisson startte op donderdag nog met een 4de plaats in de Tabel C-rubriek, maar wist na de tweede ronde van vrijdag al op te klimmen naar de 2de plaats in het klassement. Vandaag wist zij echter opnieuw voor twee foutloze rondes te zorgen en doordat Evelyne Putters met haar Eye of the Tiger (Carambole) in de beslissende ronde tweemaal in de fout ging mocht Guisson dus opnieuw een gouden medaille in ontvangst nemen.

 

Het zilver ging naar Helena Beyers met haar 9-jarige zwarte ruin Matonge of Colors (Elvis Ter Putte). Zij stond voor aanvang van deze finale op de 3de plaats, maar doordat ook zij tweemaal voor een foutloze ronde wist te zorgen steeg ze uiteindelijk nog een plaatje in het klassement. Ines Van Dijck vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij stond voor aanvang nog op de 11de plaats met haar schimmelmerrie Caretina (Caretino), maar ook zij wist vandaag tweemaal de 0 op het scorebord te houden.

 

Klik hier voor de einduitslag.

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   HELENA BEYERS   |   INES VAN DIJCK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions