Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2021 21:12 - Jumping

Gregory Wathelet zegeviert in Vilamoura!

Net als op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva was er vanmorgen ook op de Champions Tour van het Portugese Vilamoura Belgisch succes! In de 1.35m hoge ochtendrubriek was het namelijk Gregory Wathelet die voor een nieuwe Belgische overwinning wist te zorgen. Hij zadelde daarvoor de 12-jarige ruin Sandero (Sandro Boy) en met een foutloze ronde in 58.11 seconden liet hij dus opnieuw het Belgische volkslied weerklinken.

 

De Nederlandse amazone Kim Emmen volgde hier op de 2de plaats. Zij was vergezeld van de 8-jarige ruin Giorgino 4 (Giorgio) en met een chronotijd van 58.15 seconden kwam ze slechts 4 honderdsten van een seconde tekort om Wathelet van de troon te stoten. De 3de plaats ging dan weer naar de Brit Joseph Clayton en dit met de 9-jarige Jalanna (Jalil). Hij kruiste de meet in 59.02 seconden en had zo na zijn 2de plaats van donderdag dus opnieuw een topklassering te pakken.

 

Verder kwam ook François Mathy Jr. met 2 klasseringen sterk voor de dag in deze rubriek. Zo werd hij 7de met High Voltage (Kannan) en 10de met Classical de Kreisker (Ugobak des Baleines). Voor Thibeau Spits was er dan weer een 8ste plaats met Nono Vd Withoeve (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JOSEPH CLAYTON   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions