Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2021 21:56 - Jumping

Evelyne Putters aan de leiding bij Juniors

Op het Belgisch Kampioenschap voor de jeugd in het Lierse Azelhof stonden vandaag de tweede kwalificatierubrieken op het programma. Voor alle leeftijdscategorieën stond er een Barema A zonder chrono op het programma en bij de Juniors bracht deze tweede ronde nogal wat verschuivingen in het klassement teweeg.

 

Het is uiteindelijk Evelyne Putters die als leidster naar de finale van zondagmiddag gaat. In het zadel van haar 12-jarige vosruin Eye of the Tiger (Carambole) stond ze na de eerste ronde van gisteren op een 2de plaats, maar na opnieuw een foutloze ronde wist ze vandaag de leiding over te nemen van Tristan Guisson met zijn 9-jarige vosmerrie Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve). Die kreeg vandaag twee springfouten en staat nu op de 13de plaats.

 

Zijn zus Aurelia staat er dan wel weer goed voor met haar 8-jarige schimmelmerrie No Limit Vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve). Zij stond na gisteren op een voorlopige 4de plaats, maar na haar nulronde van vandaag stijgt zij naar de 2de plaats.

 

Op de 3de plaats zien we voorlopig Helena Beyers met haar 9-jarige ruin Matonge of Colors (Elvis Ter Putte). Ook zij wist vandaag voor een feilloze ronde te zorgen en zo stijgt zij van plaats 10 naar een plaatsje op het podium.

 

Klik hier voor de tussenstand van de Juniors.

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   EVELYNE PUTTERS   |   HELENA BEYERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions