Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2021 20:51 - Jumping

Andres Vereecke wint opnieuw in Oliva!

Onze landgenoot Andres Vereecke heeft vanmiddag nog maar eens voor een overwinning weten te zorgen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! In de Gold 1.40m rubriek zegevierde hij namelijk opnieuw met zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg). In een rubriek rechtstreeks op tijd wist Vereecke de finishlijn te kruisen in 56.55 seconden en dat breng zijn totaal meteen op 4 overwinningen.

 

De Egyptenaar Mouda Zeyada was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Vereecke. Hij was vergezeld van de 10-jarige ruin Galanhos Shk (Arthos R) en wist de 2de plaats dus voor zijn rekening te nemen na een finishtijd van 56.71 seconden. De 3de plaats ging naar weer naar Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar, die gisteren ook al een keer 3de was. Hij rekende ditmaal op de 10-jarige Balasco de l’Abbaye (Ugano Sitte) die hij naar de eindmeet wist te loodsen in exact 60 seconden.

 

Verder wist ook Jérôme Guery zich opnieuw te klasseren. Hij werd na eveneens een foutloze ronde 8ste met Hannes 197 (Balou de Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions